CITYTRIPJES.COM

Praag

Praag wordt ook wel gezien als één van de mooiste steden van Europa. Deze gigantische stad onderscheidt zich met gemak van andere steden, door zijn enorme veelzijdigheid. U vindt hier niet alleen vertier voor het hele gezin, maar ook een cultureel paradijs. Deze stad heeft een groot assortiment aan historische en gedenkwaardige gebouwen, met allemaal een eigen kleurrijke geschiedenis. Praag heeft stijl en gastvrijheid in overvloed. Wilt u deze bijzondere stad ook in uw hart opnemen?

Stedentrip Praag

Zodra u Praag binnenstapt wordt u overspoelt door de charme die deze stad uitstraalt. Ondanks dat het weer niet veel verschilt met dat van Nederland, geven de bewoners genoeg warmte om dit koude gevoel te doen stillen. Niet alleen de mensen geven dit warme gevoel, maar ook de gebouwen. Elk gebouw heeft een eigen uitstraling, die je kan voelen én zien als je door Praag wandelt. De stad straalt een en al geborgenheid en vertrouwen uit, waardoor u het gevoel krijgt dat u thuis komt. In Praag kunt ook karakteristieke producten kopen die echt bij Tsjechië horen. Daarbij kunt u niet alleen denken aan leuke toeristische spulletjes, maar ook bijvoorbeeld aan het prachtige Boheemse kristal.
In de winter is het heel koud in Praag. Tsjechië staat wereldwijd bekend om zijn ijskoude winters en normale zomers. Meestal wordt deze kou spectaculair afgesloten door heel veel sneeuw. Wonderbaarlijk genoeg zorgt de winter er alleen maar voor dat Praag nog gezelliger wordt. Kleurrijke kraampjes worden voor de dag gehaald en u kunt zelfs beroep doen op de wereldberoemde glühwein. Bij deze kraampjes kunt u leuke kerstartikelen vinden. Maar niet alleen de kerstkraampjes zorgen voor extra sfeer, ook de winkeltjes trekken alles uit de kast om die gezellige sfeer over te brengen.

In Praag vindt iedereen zijn eigen plekje. In het midden van deze gezellige stad vindt u prachtige gebouwen, centrums, cafés, restaurants en zelfs terrasjes. Elke stedentrip wordt hier een waar succes. Praag bezit elk element voor een geweldige vakantie in overvloed. Hier komt u pas echt thuis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *