CITYTRIPJES.COM

Populaire citytrips binnen Europa

Het voorjaar komt eraan en op veel populaire bestemmingen binnen Europa begint het zonnetje al goed te schijnen. Wil je er ook eens even lekker een weekendje tussen uit? Binnen Europa zijn er geweldige bestemmingen met voor ieder wat wils.

Vanaf Schiphol vlieg je gemakkelijk naar de populairste bestemmingen voor een stedentrip. In 3 dagen kun je toch al aardig een stad verkennen en lekker op een terrasje zitten wanneer het weer wat warmer wordt.

Op zoek naar een leuke citytrip binnen Europa? Populaire bestemmingen als: Rome, Londen en Barcelona staan niet voor niets in de top 10. Maar er zijn uiteraard ook minder bekende steden voor unieke citytrips. Deze worden af en toe vergeten maar zijn echt een bezoek waard. Wat dacht je van Bilbao in de zogenaamde “Basque Country”, ofwel het Baskenland in Spanje. Of de mooie havenstad Porto met eeuwenoud stadscentrum. Toch liever een combinatie van stad en strand? Bekijk de citytrips naar Málaga eens.

Genoeg keuze voor unieke citytrips binnen Europa. Binnen enkele uren ben je op je bestemming, maar houd ook rekening met het vervoer naar de luchthaven. Het parkeren is soms erg duur rondom Schiphol maar dat hoeft natuurlijk niet. Wij geven een aantal tips om de beste deals te vinden voor parkeren tijdens een citytrip.

Waar te parkeren tijdens een citytrip?

Een vraag die veel mensen zichzelf stellen wanneer ze een leuke citytrip gevonden hebben. Een voordelige citytrip is zo gevonden maar het is ook belangrijk om alvast na te denken over de parkeermogelijkheden.

Om een voordelige parkeerplaats te vinden tijdens je citytrip geven wij je graag een drietal tips:

  1. Vergelijk de parkeermogelijkheden
  2. Check de prijzen
  3. Reserveer online

Omdat er tegenwoordig zo veel parkeer aanbieders rondom Schiphol zijn is het belangrijk de opties te vergelijken. Bij het vergelijken is het belangrijk om te kijken naar het type parkeerplek. De meest simpele vorm is het parkeren op een groot terrein op zo’n 10 minuten van Schiphol. Hiervandaan word je met een shuttlebusje naar de juiste vertrekhal gebracht. Bij 247ParkerenSchiphol bieden ze een mooie prijsvergelijkingsmodule. Hierin kun je exact aangeven hoe lang je wegblijft en van welke soort service je gebruik wilt maken. Afhankelijk van de gekozen service en het aantal dagen wordt de prijs bepaald. Zo heb je de keuze uit:

  • Long term parking
  • Valet parking
  • Park, Sleep & Fly

Wanneer je een weekendje weg bent maar ook bij een langere periode is het aan te raden om te parkeren op Schiphol. Je kunt dan namelijk genieten van het comfort van je eigen auto en het scheelt bagage tillen. Uiteraard zijn er meer mogelijkheden om naar de luchthaven te komen zoals een taxi, de trein en de bus. Met de auto kun je echter veel geld besparen. Door gebruik te maken van de slimme prijsvergelijkingsmodule op 247Parkeren Schiphol vind je altijd een goede deal.

Een stedentrip is dus gemakkelijk te regelen met eigen vervoer. Wij raden altijd aan om ruim van tevoren een parkeerplaats te reserveren. Echter wanneer je een last minute citytrip boekt kan het nog weleens voorkomen dat dit niet lukt. Uiteraard hoeft dit geen problemen op te leveren. Er is een ruim aanbod met parkeermogelijkheden rondom Schiphol waardoor er altijd een plekje voor een goede prijs te vinden is.

De voordelen van parkeren bij Schiphol:

  • Betrouwbaar en veilig
  • Comfortabel reizen in eigen auto
  • Gratis pendelbus
  • Gemakkelijk online reserveren

Parkeren tijdens een citytrip hoeft dus niet duur te zijn. Vergelijk de prijzen online en vind een veilige parkeerplaats dichtbij Schiphol.